ELLIS GOURMET BURGER BREDA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ellis Gourmet Burger Breda. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 19:47 Hamburgers waren taai,smakeloos en lauw.
18 mei 2024 om 20:01 Bestelling was op tijd klaar, heerlijke producten. Ik kom hier altijd met plezier eten/afhalen.
9 mei 2024 om 19:43 Slecht , besteld bij thuisbezorgd en na een uur kregen we e-mail dat de bestelling door hun geannuleerd is !!! Een order van bijna 100 euro en dat geld wordt pas over 3 dagen terug gestort . Lekker dan !!!
2 mei 2024 om 23:52 No extra patty, the food was cold, the order was a mess
24 apr 2024 om 18:27 Slecht menu
9 apr 2024 om 20:56 Burger ziet en smaakt anders dat hij eruit ziet!!!
30 mrt 2024 om 19:59 17:52 besteld! Om 19:50 ontvangen! Terwijl er 52 min bezorg tijd stond, 2 uur wachten op je bezorging, En geen ijsje bij de kids menu! Schandalige! Erg slecht!
20 mrt 2024 om 22:42 It arrived on time, hot and in perfect condition, although the drink was missing from the menu.
7 mrt 2024 om 20:23 De burgers waren niet erg lekker. Heel erg droog en koud. Voor onze dochter een minder menu besteld kreeg ze alleen een koude droge burger friet en ijsje vergeten te bezorgen. Hierover gebeld maar werd niet goed opgelost. Frietjes slap en koud.
4 mrt 2024 om 19:41 Laatste keer dat ik bestelde ging het 3 x mis, met als gevolg geen eten uiteindelijk. Dit keer waren ze de jalapenos vergeten. Er gaat altijd wel wat mis hier.. jammer. Was laatste keer.
26 feb 2024 om 21:04 Hamburger niet speciaal, uienringen niet goed gebakken. Ook word er niet rekening gehouden met dieet wensen zoals iets niet op de burger of drank keuzes. Niet voor herhaling vatbaar
19 feb 2024 om 19:34 uur van tevoren besteld op een maandag, en ik had het om 19:20 voor af te halen. Ik heb geduld maar na 5 min stond er pas iemand van personeel. Liep naar buiten met koude friet en burger.